Ontketen je Innerlijke rust:
Welkom bij de Rust & Reset Week: Het vinden van de juiste balans tussen werk en prive en je eigen ik.

Multiple screens Mount in balance e-book
Persoonlijke ontwikkeling reis Europa

Wat mag je verwachten van deze 3-daagse digitale reis?

Tijdens onze online ontdekkingstocht, ondersteund door de beproefde methodes van Mount in Balance, zullen we samen effectieve en praktische technieken verkennen om je directe gemoedsrust te verbeteren. Deze exclusieve digitale ervaring biedt niet alleen een moment van reflectie, maar leidt je ook door eenvoudig toe te passen oefeningen die diepe ontspanning bevorderen.

  1. Een Persoonlijk Verhaal van Transformatie: Stap binnen in het authentieke verhaal van onze oprichtster en Rust-Reset strateeg Feije van Eijndhoven, doordrenkt met echte ervaringen van succes, struikelingen en uiteindelijke balans. Ontdek dat je niet alleen bent in je zoektocht naar sereniteit te midden van de storm van het moderne leven.
  2. Praktische Inzichten: Geen abstracte beloften, maar concrete inzichten over waarom rust en wandelen van essentieel belang zijn voor je welzijn en succes. Begrijp waarom het maken van bewuste keuzes de sleutel is tot een bevredigend leven, zowel persoonlijk als professioneel.
  3. Actieve Begeleiding: Leer actief te leren niets te doen. Geleide oefeningen dagen je uit om de lessen direct in je dagelijkse leven toe te passen. Ontdek makkelijk toepasbare oefeningen die direct een verschil maken in je gemoedsrust.
  4. De Eerste Glimp van de Bergen: Laat je meevoeren naar de serene Zwitserse bergen met een geleide oefening. Proef alvast de rust voordat je je koffers inpakt.
 
 
 Omdat de mythe van 'altijd doorgaan' diep is geworteld in onze samenleving.

We zijn gaan geloven dat we pas waardevol zijn als we constant in beweging zijn. Maar wat als ik je vertel dat rust de brandstof is die je nodig hebt om te schitteren? Wat als we samen die mythe ontkrachten en een nieuwe definitie van succes omarmen?

Ben je klaar om de zware deken stress af te doen en de mantel van rust te dragen? Schrijf je in voor de Rust & Reset week: “Het vinden van de juiste balans tussen werk en prive en je eigen ik.” Ontdek hoe ontspannen en wandelen de krachtige partners kunnen zijn van jouw royale succes. Het is tijd om te heersen, niet alleen over je ambities, maar ook over je eigen welzijn.

Week intense rust retreat voor vrouwen
Geen standaard retreat in Europa

Wie zit er achter Mount in Balance

Ik ben Feije, de bedenker van Mount in Balance en werk als Rust-Reset Strateeg.

Ik koesterde een ideaalbeeld dat ik wilde verwezenlijken. Op mijn eenentwintigste genoot ik al van een goed leven met een goede baan, paarden aan huis en het volop beleven van vreugdevolle momenten zoals vele vakanties en leuke dingen doen met vrienden. Hard werken en genieten stonden bij mij op nummer 1.


Ruim tien jaar later volgde een abrupte verandering door een ongeval. Aan deze kettingbotsing hield ik een whiplash over, die mijn leven, dromen en visie volledig omver gooiden. Alles verdween. Ik raakte mijn superleuke baan kwijt, ons fijne huis moesten we verlaten en de paarden konden niet langer aan huis blijven.

De impact van de whiplash was en is enorm, zowel fysiek als mentaal. Alles wat ik wilde en kon, werd beperkt. Ze zeggen dat je de bodem moet raken voordat je verder kunt, en dat was zeker waar.

Met vallen en opstaan leerde ik hoe ik goed voor mezelf moest zorgen. Hoewel mijn lichaam en hoofd niet meer synchroon werkten, slaagde ik er toch in een succesvol bedrijf op te bouwen; Mount advies.

Ik ontdekte hoe je het maximale kunt bereiken met het minimale en hoe je goed voor jezelf moet zorgen, en dat leerproces stopt nooit. Ik deel graag alle stappen die ik met een team van experts heb doorlopen om hier te komen.

Die stappen en de passie voor de bergen, de rust die je hier vindt heb ik samen- gebracht bij Mount in Balance en de MOUNT-lyfestyle methode.

Ebook - iphone - bergen van balans