In de
bergen
uit je hoofd

Je mag gaan ont-moeten

Geen prikkels, geen moetjes, geen  sociale verplichtingen , Gewoon lekker genieten je hoofd compleet leeg maken

Dit is je onvergetelijke week, waarin de wow-momenten afgewisseld worden met honderd procent héérlijke ontspanning. Op een luchtige en relaxte manier krijg je alles wat je nodig hebt om er even helemaal uit te zijn – en: uit te staan.

Ontspan, Ontdek en Verander

Dat pad dat ik tot gisteren nam
Vandaag neem ik het niet
Ik ga op zoek naar nieuwe wegen
Dwars door onbekend gebied

Samen gaan we deze weg bewandelen (letterlijk én figuurlijk) en ontdekken hoe jij kunt genieten van rust, ruimte, ontspanning en frisse lucht. Hoe maak jij de juiste keuzes? Hoe zorg jij nog beter voor jezelf? Hoe integreer je dat thuis? 

En echt – het is heerlijk om even op die pauzeknop te drukken. Op adem te komen. Je leven, zowel werk als privé, zal er een heel stuk relaxter uit komen te zien.

Wat is deze reis niet?

Wat is

deze reis

dan wèl?

Een combinatie van aan jezelf werken, intense interne rust krijgen, optimaal het vakantiegevoel ervaren, op avontuur gaan, je struggles delen en vooral… heel. Hard. Relaxen. 

Want ja: ook jij kunt én een goedlopend bedrijf runnen, én goed voor jezelf zorgen én eindeloos genieten. En die sweet spot vind je deze week. 

“We all need to get the balance right between action and reflection. With so many distractions, it is easy to forget to pause and take stock.” – Queen Elizabeth II

Het programma

Spoiler alert

Ik heb zelf een hekel aan vaste programma’s. Vooral het type waarbij we allemaal keurig om half negen aan het ontbijt moeten zitten. Dus dat gaan we lekker niet doen. 

Hier in Zwitserland mag jij alle moetjes even laten gaan. Doen waar je zin in hebt, dat is het idee. Daarom overspoel ik je niet met een dagelijks programma.

Dit is wat we
deze week
gaan doen.

Zoals de Zwitsers zeggen

Ziit isch am wertvollschtä, wämmer si net hät.

Tijd is het waardevolst als je het niet hebt.

We houden het klein, met een groep van maximaal 5 deelnemers

Je krijgt je eigen kamer, dus volop privacy en een ongestoorde nachtrust. Zodat je optimaal kunt ontspannen, opladen en bijkomen. En ik ben er op alle momenten om je te begeleiden, je thuis te laten voelen of even in te checken waar je behoefte aan hebt. Deze rust-reset week draait helemaal om jou. 

En waar kan je beter even helemaal tot rust komen en loskomen van de dagelijkse dingen dan in de prachtige, bergachtige omgeving van Zwitserland? Het is de perfecte setting om je te helpen focussen op jezelf en je persoonlijke doelen. En terug in je dagelijkse leven, ga je merken dat je niet alleen een ontwikkeling in jezelf hebt doorgemaakt tijdens de week, maar dat je leven blijvend veranderd is.

Voor wie is deze reis geschikt

Deze reis is speciaal ontwikkeld voor vrouwen:

Het verhaal
van Feije

‘Ik ga hier nooit meer weg!’, riep ik toen ik voor het eerst met mijn ouders op vakantie was in Zwitserland. 

Vier jaar oud was ik toen. 

Die liefde voor het land is zat er bij mij dus al vroeg in. Ik blijf keer op keer terugkomen, dankbaar voor de immense rust die je hier vindt. De veiligheid van de imponerende bergen om je heen. 

Want deze plek heeft me kracht gegeven op de momenten dat ik het meest nodig had…

Data

Donderdag 14 september tot en met donderdag 21 september 2023

Woensdag 19 juni tot en met woensdag 26 juni 2024

Woensdag 2 oktober 2024 tot en met woensdag 9 oktober 2024

De investering

Het is een reis van 8 dagen en 7 overnachtingen in het mooie
Zwitserland voor 4500,- (excl. BTW).

Dit zit daar allemaal bij in:

Exclusief:

Ook ultieme rust ervaren in de bergen van Zwitserland?

Ervaringen

Annet
Marketeer

Je krijgt je eigen kamer, dus volop privacy en een ongestoorde nachtrust. Zodat je optimaal kunt ontspannen, opladen en bijkomen. En ik ben er op alle momenten om je te begeleiden, je thuis te laten voelen of even in te checken waar je behoefte aan hebt. Deze rust-reset week draait helemaal om jou.

Annet
Marketeer

Annet
Marketeer

Je krijgt je eigen kamer, dus volop privacy en een ongestoorde nachtrust. Zodat je optimaal kunt ontspannen, opladen en bijkomen. En ik ben er op alle momenten om je te begeleiden, je thuis te laten voelen of even in te checken waar je behoefte aan hebt. Deze rust-reset week draait helemaal om jou.

Veelgestelde vragen

Moet ik fit zijn om mee te kunnen doen?

We gaan echt wel lekker de bergen in, dus het is belangrijk dat je goed ter been bent en zin hebt om in actie te komen. Topfit zijn is zeker niet nodig, maar een beetje conditie is mooi meegenomen.

Wat als ik speciale dieetwensen heb?
Er is een privé chef die dol is op het maken van vis en vlees. Ben je vegetariër? Laat het me weten, dan zorgen we voor mooie alternatieve gerechten. Veganistisch is helaas niet mogelijk, omdat we zoveel mogelijk gebruik maken van lokale (melk)producten.
Zijn er opties om de reis te verlengen of te verkorten?
De reis bestaat uit 8 dagen met 7 nachten. Het is niet mogelijk om in ons huis langer te verblijven. Het zitten in een heel toeristisch gebied dus er zijn tal van mogelijkheden om op eigen initiatief langer te blijven.
Is er wifi beschikbaar in de accommodaties?
Ja, overal is goede wifi beschikbaar.
Hoeveel vrije tijd hebben we tijdens de reis?
Meer dan genoeg, want we gaan niet voor een overvol programma. Het programma zal ongeveer tussen 11:00 en 17:00 plaatsvinden. Daarvoor en daarna is er alle ruimte voor vrije tijd. En: je bent niet verplicht om aan alle onderdelen mee te doen, want het gaat er juist om dat jij meer rust vindt en lekker doet wat goed voelt.
Hoeveel mensen zitten er in een groep?
Maximaal 5.
Moet ik mijn reis verzekeren?
Het is belangrijk dat jezelf een reisverzekering hebt en een zorgverzekering. Wij hebben voor de activiteiten een groepsreisverzekering afgesloten.
Zijn er nog andere kosten waar ik rekening mee moet houden?
De kosten die je buiten het programma om maakt op eigen initiatief en op de vrije dag zijn voor jezelf.
Ik weet niet of ik mijn kind(eren) zo lang kan missen?
Dat kan inderdaad moeilijk zijn, het goede nieuws is dat je iedere ochtend en avond heel veel vrije tijd hebt. Er is alle ruimte om je kinderen via videobellen, online wakker te maken, een fijne (school)dag te wensen en ze ok weer digitaal en nachtzoen te geven. Maar hé; Hoe heerlijk is het om ’s ochtends wakker te kunnen worden in je eigen ritme zonder meteen klaar de hoeven staan? Dat kan hier een hele week zodat jij daarna weer opgeladen bent om met heel veel energie en liefde jou kind(eren) alles te kunnen geven.
Waarom begint de reis op een doordeweekse dag?
Dit doen we zodat jij aan het begin van de week nog even lekker kan werken en de hoognodige to do’s kunt afvinken zodat je met een gerust hart aan de week kan beginnen. Ook na afloop heb je een halve werkweek om weer rustig op te starten. Bijkomend voordeel voor je klanten is dat ze niet het gevoel hebben dat je heel lang weg bent omdat je beide weken nog bereikbaar en aan het werk bent.
Ik wil ook kunnen werken in de week kan dat?
De week staat in het teken van rust vinden en echt kunnen ontspannen. Maar wij weten ook dat wanneer er heel de tijd een to do of klant in je hoofd blijft malen dit erg vervelend kan zijn en dit in de weg staat om echt de rust en ontspanning te vinden. Daarom heb je iedere morgen (tot circa 11.00 uur) en avond (na circa 20:30 uur) gelegenheid om dingen te doen die voor jou belangrijk zijn.