Meerdere iphones - e-book Bergen van balans

De MOUNT-lifestyle Methode Jouw Gids naar Balans

De MOUNT-lifestyle methode is geen quick fix. 

Het biedt eerder een stapsgewijze benadering die je leidt naar het smeden van een leven waarin rust, werk en genieten naadloos samengaan. Dit e-book onthult de essentie van deze methode en legt uit hoe het nauwgezet is ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van vrouwen met een ambitieuze mindset.

Ik wens je veel leesplezier en gun jou ook de rust die je nodig hebt om te kunnen knallen!Ik ga voor de sweet spot:

"schaamteloos succesvol zijn én een leuk sociaal leven leiden én daar bovenop ook nog een lief mens zijn voor jezelf."​

Ik geloof dat de sleutel tot succes niet ligt in alleen maar hard werken, maar in slim werken, goed voor jezelf zorgen én op tijd een welverdiende pauze inlassen. 

We mogen – als je het mij vraagt – wel wat vaker ongegeneerd genieten.

In de gids vertel ik je er alles over. Naast de uitleg over de methode vind je ook een paar ijzersterke oefeningen die je vandaag al kan doorvoeren waardoor je resultaten ziet.

Zodat je:

  • Meer ontspanning ervaart in je hoofd, je lichaam en sociaal gezien;
  • Krijg je inzicht in gehaaste patronen, en wat je daaraan kan doen;
  • Al kleine veranderingen kan aanbrengen waardoor je direct beter voor jezelf zorgt;
  • Jij je niet meer schuldig voelt als je even schaamteloos aan de selfcare gaat;
  • Meer energie, helderheid en motivatie hebt voor je doelen en je dromen;

Week intense rust retreat voor vrouwen
Ebook - iphone - bergen van balans

Wie zit er achter Mount in Balance

Ik ben Feije, de bedenker van Mount in Balance en werk als Rust-Reset Strateeg.

Ik koesterde een ideaalbeeld dat ik wilde verwezenlijken. Op mijn eenentwintigste genoot ik al van een goed leven met een goede baan, paarden aan huis en het volop beleven van vreugdevolle momenten zoals vele vakanties en leuke dingen doen met vrienden. Hard werken en genieten stonden bij mij op nummer 1.


Ruim tien jaar later volgde een abrupte verandering door een ongeval. Aan deze kettingbotsing hield ik een whiplash over, die mijn leven, dromen en visie volledig omver gooiden. Alles verdween. Ik raakte mijn superleuke baan kwijt, ons fijne huis moesten we verlaten en de paarden konden niet langer aan huis blijven.

De impact van de whiplash was en is enorm, zowel fysiek als mentaal. Alles wat ik wilde en kon, werd beperkt. Ze zeggen dat je de bodem moet raken voordat je verder kunt, en dat was zeker waar.

Met vallen en opstaan leerde ik hoe ik goed voor mezelf moest zorgen. Hoewel mijn lichaam en hoofd niet meer synchroon werkten, slaagde ik er toch in een succesvol bedrijf op te bouwen; Mount advies.

Ik ontdekte hoe je het maximale kunt bereiken met het minimale en hoe je goed voor jezelf moet zorgen, en dat leerproces stopt nooit. Ik deel graag alle stappen die ik met een team van experts heb doorlopen om hier te komen.

Die stappen en de passie voor de bergen, de rust die je hier vindt heb ik samen- gebracht bij Mount in Balance en de MOUNT-lyfestyle methode.

Geen standaard retreat in Europa
Multiple screens Mount in balance e-book